Naar de hoofdinhoud

Nieuwe SamenSpeelPlek in Wilnis

Nieuws 5 September 2023 door SamenSpeelNetwerk

In de Gemeente De Ronde Venen was er nog geen ‘SamenSpeelPlek’ waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen buitenspelen. Geweldige vrijwilligers van Stichting van Hein wilden daar verandering in brengen. Ze klopten aan bij ons SamenSpeelFonds.

Twee meisjes op nestschommel
Wij organiseren tweemaal per jaar, samen met zorginstellingen SamenSpeelDagen zodat alle kinderen samen kunnen spelen. Heins Speeltuin

Onder de indruk

We waren zeer onder de indruk van hun plannen en besloten maar liefst € 45.000 toe te kennen voor ‘Heins speeltuin! Vandaag openden de twee kinderburgemeesters van De Ronde Venen deze mooie speeltuin.

SamenSpeelDagen

“Wij organiseren tweemaal per jaar, samen met zorginstellingen, ‘SamenSpeelDagen’ zodat alle kinderen samen kunnen spelen. Zo kunnen ze samen vriendjes worden, voor de rest van hun leven. Alle kinderen verdienen een plek om te kunnen buitenspelen en bij ons kan dat nu.”

Bedankt!

Dankzij financiers als de Nationale Postcode Loterij, het VSBfondsStichting Dioraphte en anderen konden we deze financiële bijdrage leveren.

Nederland bespeelbaar!

Is er in jouw gemeente ook nog geen ‘SamenSpeelPlek’? Kijk dan eens op www.samenspeelfonds.nl en laten we samen Nederland voor alle kinderen bespeelbaar maken!