Naar de hoofdinhoud

Fondsenfestival Overijssel

Nieuws 21 September 2023 door SamenSpeelNetwerk

Woon jij in Overijssel en heb je een geweldig idee voor je buurt, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Of is jouw idee al in een gevorderde fase en wil je graag weten wat er financieel mogelijk is? Dan moet je hierbij zijn!

Op vrijdag 17 november vindt de tweede editie van het FondsenFestival in Overijssel plaats. Er staat een mooi programma op de planning vol workshops en de mogelijkheid om fondsen te ontmoeten of met hen te speeddaten.

📅 Vrijdag 17 november
🕰 13:30 - 18:00 (13:00 inloop)
📍 Trefkoele+, Dalfsen
👉 Meld je hier aan: https://ow.ly/3MAy50PNI4O

Tijdens de workshops leer je hoe je jouw perfecte projectplan schrijft, krijg je tips van fondsen hoe je het beste subsidie aanvraagt én kom je van alles te weten over crowdfunding of het schrijven van je eigen communicatieplan. Daarna kun je heerlijk struinen over de markt waar je onder meer in gesprek komt met fondsen, initiatievencoaches en andere partijen die jou verder kunnen helpen. Of maak kennis met andere bewonersinitiatieven en leer van hun ervaringen. Heb je toch meer behoefte aan een persoonlijk gesprek waar je projectplan goed onder de loep wordt genomen? Geef je dan op voor een speeddate met één van de fondsen.

Zien we jou ook 17 november?

#fondsenfestival #overijssel #dalfsen Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen Provincie Overijssel Oranje Fonds Het Prins Bernhard Cultuurfonds SamenSpeelFonds Haella Stichting Twentse Noabers Fonds