Naar de hoofdinhoud
Speelplek

Speeltuin Kruiskamp

Pullstraat 3, Amersfoort

Voorzieningen

  • Miva toilet
  • Verharde paden
  • Omheining
  • Toegankelijke en schaduwrijke rustplekken
  • Samenspeelactiviteiten
  • Speeltoestellen bespeelbaar voor kinderen met een handicap
  • Samenwerk/Samenspeelmogelijkheden
  • Zintuiglijke elementen

Links

Deel deze pagina op

Speeltuin Kruiskamp is het antwoord wanneer je een speeltuin voor urenlang speelplezier zoekt. De speeltuin wordt goed onderhouden door de beheerders. Er zijn diverse speeltoestellen voor kinderen van circa 1,5 tot 12 jaar: waaronder een zandbak, glijbaan, schommel, vogelnestschommel, klimtoestellen, wipwap en natuurlijke klimplekken.

Speeltuin Kruiskamp is een samenspeelplek/inclusive playground
Speeltuin Kruiskamp (Speeltuinvereniging Kruiskampkwartier) is een echte Samenspeelplek, een inclusive playground. Dit betekent dat alle kinderen, met én zonder handicap, hier heerlijk samen kunnen spelen en dat de speeltuin allerlei activiteiten ontplooit om het samen spelen te bevorderen. De speeltuin heeft een goed aangepast toilet met stevige verschoontafel. Er is een ruim clubgebouw waar bij nat weer geschuild kan worden. Er loopt een goed berijdbaar én zichtbaar pad door de hele speeltuin. Er is één in- uitgang, op strategische plekken staan bankjes. Natuurlijk zijn de medewerkers heel gastvrij en daardoor voelt iedereen zich welkom. Samenspeeltoppers zijn de schommels, het waterspel en natuurlijk de zandbak.

Entree, lidmaatschap en Facebookpagina
Wanneer je de speeltuin eenmalig een keertje wilt bezoeken, heb je gratis entree. Ben je enthousiast geworden en wil je vaker spelen? Steun de speeltuinvereniging dan zodat ze de speeltuin kunnen blijven onderhouden: voor 20 euro per jaar kun je als gezin lid worden van de speeltuinvereniging in Amersfoort. Je betaalt deze prijs eenmalig en hebt dan met al je gezinsleden altijd onbeperkt entree zonder extra toegang te betalen. Je kunt dan altijd gebruik maken van alle verschillende speelfaciliteiten. Registreer je hier op de website van de speelplek. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten bij de speeltuinvereniging? Volg de speeltuin dan ook via hun eigen Facebookpagina.

Bereikbaarheid/parkeren
In de buurt van de speeltuin is het betaald parkeren. We adviseren je dus om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar de speeltuin toe te gaan. De speeltuin is goed te bereiken met het openbaar vervoer.