Naar de hoofdinhoud
Speelplek

OERRR Oisterwijk

Van Tienhovenlaan 4, Oisterwijk

Links

Deel deze pagina op

Direct achter het Bezoekerscentrum in Oisterwijk ligt de Speelnatuur van OERRR. Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen in een echt bos. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er een apart bosje met een zandbak, en een boomstammenpaadje.

Toegankelijk voor ieder kind
Het speelbos is toegankelijk voor kinderen met een beperking, zodat zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hutten kunnen bouwen, met water kunnen spelen en avonturen beleven. De waterpomp heeft een lange hendel, waardoor deze met meerdere kinderen te bedienen is. De loopstam over het water is voorzien van steuntouwen en een groot deel van het bos is goed te berijden met een rolstoel.

Gratis voor kinderen van OERRR
De Speelnatuur wordt geheel onderhouden en beheerd door Natuurmonumenten. We vragen bezoekers een bijdrage. Daarmee sparen we voor een nieuwe boomhut.

Leden van OERRR mogen gratis spelen.
Leden van Natuurmonumenten mogen 1 kind gratis laten spelen.
Kinderen vanaf 2 jaar betalen € 1,50.
Spelen gaat er als vanzelf!
Speelnatuur van OERRR is gaaf! Dat was de conclusie van de kinderen die de speelnatuur hebben uitgetest. Uitleg wat je er allemaal kunt doen is niet nodig, want het ontdekken van het bos gaat bij kinderen vanzelf. Water, modder, boomstammen, kuilen en takken, ze weten er wel raad mee! Hier kunnen ze hutten bouwen, een bosbeek oppompen, klimmen en springen en in de zomer bosbessen plukken. En natuurlijk nog veel meer, maar dat mag ieder kind zelf bedenken.

Aan de voorkant van het bezoekerscentrum ligt de bosweide met nog een schommel, glijbaan en klimrek.

Kom lekker ravotten of doe een speurtocht in de natuur, deze zijn verkrijgbaar in het bezoekerscentrum!