Naar de hoofdinhoud
Speelplek

Jeugdland Nieuw-Vennep

Getsewoudweg 2, Nieuw-Vennep

Voorzieningen

  • Aangepast toilet
  • Grote aankleedtafel
  • Samenspeelactiviteiten
  • Ligschommel
  • Skelterbaan

Links

Deel deze pagina op

Jeugdland Nieuw-Vennep is een grote, beheerde speeltuin in een natuurlijke omgeving. Bij ons kunnen kinderen van alle leeftijden zelfstandig buiten en binnen spelen. Wij hebben een rolstoeltoegankelijk clubhuis met een toegankelijk toilet met grote aankleedtafel en een groot terras. In ons huttenbouwdorp kun je hutten bouwen van pallets en op onze grote, geasfalteerde skelterbaan kun je rondsjezen met je rolstoel of één van onze vele skelters en fietsjes. Op het terrein staan diverse speeltoestellen zoals een airtrampoline, een duo kabelbaan, een muziekbal, glijbanen, schommels, een klimtoestel en een grote zandbak met waterspeeltuin. Op ons terrein is een waterpartij waar kinderen kikkers en visjes kunnen vangen. Aan de balie in het clubhuis zijn diverse versnaperingen te koop.
Iedere openingsdag organiseren onze medewerkers en vrijwilligers een leuke activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Ook organiseren wij Samenspeeldagen.
Ons terrein beschikt over één ingang en is verder omheind door middel van een hek en een dijk. Als uw kind niet kan zwemmen of zichzelf niet kan redden in het water, vragen wij u om uw kind goed in de gaten te houden.
Wij willen graag dat iedereen zich welkom voelt op Jeugdland en dat iedereen mee kan doen.