Naar de hoofdinhoud

Speelexcursie SamenSpeelFonds

Nieuws 8 June 2023 door SamenSpeelNetwerk

Het SamenSpeelFonds organiseert 24 juni een speelexcursie naar 2 speelplekken in Den Haag: Katschiplaan Ypenburg en Melis Stoke Park óf De Koe. Wil jij speeltips krijgen voor kinderen met en zonder beperking? Benieuwd naar financieringsmogelijkheden voor toegankelijke speeltoestellen? Meld je aan!

Fun voor kinderen met en zonder beperking!

Eén samenspeelplek per gemeente

Het SamenSpeelFonds is een initiatief van Jantje Beton en het Gehandicapte Kind. Ons gezamenlijke doel is dat álle kinderen, met en zonder handicap, samen kunnen spelen. Om dat te bereiken willen we dat er in elke gemeente minimaal één samenspeelplek is waar álle kinderen zich welkom voelen. Jij kunt helpen!

Kinderen met en zonder beperking spelen in Katschiplaan!

Hoe kun je een bijdrage aanvragen?

Om een samenspeelplek te realiseren is geld nodig, bijvoorbeeld om speeltoestellen aan te schaffen, een stevige ondergrond aan te leggen, sanitair toegankelijk te maken of medewerkers te trainen. Voor een bijdrage in dergelijke kosten kun je een beroep doen op het SamenSpeelFonds (lees meer). 

Speelexpeditieleider Patricia de Haas

Meld je aan voor de Speelexpeditie onder begeleiding van de projectleider van het SamenSpeelFonds Patricia de Haas om 10.30-12.30 uur of 14.00-16.00 uur om te horen wat jij kunt doen voor om alle kinderen te laten meedoen!

Meer weten over onbeperkt spelen? Meld je nu aan!
Projectleider SamenSpeelFonds Patricia de Haas