Naar de hoofdinhoud

Live Bijeenkomst 30 juni: van Speeltoestel tot Samenspel

Nieuws 2 June 2022 door SamenSpeelNetwerk

De eerstvolgende bijeenkomst van het SamenSpeelNetwerk vindt LIVE plaats op donderdag 30 juni in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de slag met het thema speeltoestellen en speelaanleidingen. Het wordt een middag vol spel, workshops en nieuwe inzichten. Zien we je daar?

Samen Spelen: van speeltoestel tot samenspel

Samen spelen is leuk, maar gaat niet altijd vanzelf. Gelukkig zijn er allerlei manieren om ontmoeting makkelijker te maken en samenspel uit te lokken. Een goed samenspeeltoestel, los speelmateriaal, een gezellige samenspeelmiddag, goedgekozen speeltips. 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen aan de slag met vragen als: Hoe beoordeel je de samenspeelwaarde van een speeltoestel of speelaanleiding? Hoe zit het met uitdaging en veiligheid? Hoe kun je samen spelen stimuleren met informele speelelementen? Welke speeltips werken echt? En wat is het geheim van een geslaagde samenspeelmiddag? 

Wij bieden je een middag vol spel, ontmoeting, workshops, uitwisseling en nieuwe inzichten. En dat allemaal op een geweldige locatie in Amersfoort. Dit wordt een netwerkfeestje dat je niet wilt missen.

Voor wie?

Voor iedereen die met samenspeelplekken aan de slag wil, inspiratie wil opdoen en/of wil onderzoeken hoe een bijdrage aan speelplekken voor kinderen met en zonder beperking eruit kan zien.

Beleidsmakers, onderzoekers, zorgprofessionals, speelplekbeheerders, speelplekontwerpers, ontwerp-adviesbureaus, organisatoren van buurtinitiatieven, buurtsportcoaches, docenten, opvangmedewerkers en ouders worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

Programma

  • 13:00 - 13:30 Inloop met SamenSpeelMarkt

  • 13:30 - 14:30 Plenair

  • 14:40 - 15:35 Workshop ronde 1

  • 14:40 - 15:35 SamenSpeelMarkt

  • 15:45 - 16:40 Workshop ronde 2

  • 16:45 - 17:00 plenaire afsluiting

  • 17:00 - 18:00 Borrel

Ben jij erbij? Meld je gratis aan!