Naar de hoofdinhoud

Douwe Bob op Grote Samenspeeldag

Nieuws 20 June 2022 door SamenSpeelNetwerk

Singer-songwriter Douwe Bob zal een optreden verzorgen op De Grote Samenspeeldag, het kinderfestival dat zondag 26 juni wordt gehouden in Nieuwegein. Ook gaat de populaire artiest zingen, dansen en muziek maken samen met de kinderen.

Singer-songwriter Douwe Bob
Singer-songwriter Douwe Bob komt naar Grote Samenspeeldag

Onvergetelijke dag voor kinderen en ouders

Op de Grote Samenspeeldag staat alles in het teken van samen plezier beleven. Kinderen kunnen er spelen, knutselen, gamen, hun voetbalskills oefenen, reuzenbellen blazen of een DJ-workshop volgen. Ze kunnen optreden met circusartiesten in een echte circustent. In het water rondom het Fort kan gekanood of gesupt worden, er zijn clowns, een goochelaar, artiesten – en nog veel meer.

Ouders kunnen aansluiten bij een inspirerende workshop, waar deskundigen laten zien hoe je kinderen kunt stimuleren om samen te spelen. En natuurlijk kunnen ze genieten van de food trucks, de artiesten, de prachtige locatie én hun spelende kind.  

Toegankelijk voor iedereen 

De Grote Samenspeeldag wordt georganiseerd door de Speeltuinbende. Deze stoere club zet zich ervoor in dat álle kinderen samen kunnen spelen. Want spelen is niet alleen leuk, het is ook belangrijk voor je ontwikkeling. Maar helaas zijn er al te vaak kinderen die niet meespelen, bijvoorbeeld omdat ze een beperking hebben.

Met meer dan tien jaar ervaring weet de Speeltuinbende precies hoe je ervoor zorgt dat élk kind mee kan doen.  Op De Grote Samenspeeldag is voor iedereen iets te beleven. Het terrein en de activiteiten worden zo goed mogelijk toegankelijk gemaakt en er zijn aangepaste sanitaire voorzieningen. De professionele spelbegeleiders zorgen ervoor dat elk kind een onvergetelijke dag heeft en niemand buiten spel staat. 

Meer informatie en aanmelden 

De Grote Samenspeeldag wordt om 11:00 uur geopend door burgemeester Backhuijs van Nieuwegein, gevolgd door een optreden van Douwe Bob samen met de bigband Big Bang. Daarna is er tot en met 16:00 uur een doorlopend programma van zo’n 20 activiteiten. Kaarten kosten €3,95 per persoon voor de hele dag. Leden van de Speeltuinbende hebben gratis toegang. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar speeltuinbende.nl/degrotesamenspeeldag

De Grote Samenspeeldag is mede mogelijk dankzij een gift van de Nationale Postcode Loterij.